Saturday, November 15, 2008

Patchwork Cadar atau Selimut Cotton


New Arrival
  1. Patchwork cadar atau selimut cotton ini adalah cantuman dari kain lebihan dari fabrik jenama Akemi, Heritage, Signature dll. Fabrik yang digunakan sememangnya berkualiti tinggi.
  2. Patchwork cadar atau selimut cotton ini dijahit menggunakan mesin oleh tukang jahit profesional. Setiap helai menggunakan cantuman kain yang menarik, sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Mempunyai 2 lapisan, lapisan atas mempunyai cantuman kain yang menarik, sementara lapisan bawah juga dari kain cotton. Tidak mudah koyak.
  3. Patchwork cadar atau selimut cotton ini tebal tetapi selesa dan tidak panas. Sesuai untuk kegunaan harian atau untuk tetamu.
  4. Patchwork cadar atau selimut cotton ini mempunyai saiz 7 kaki x 5 kaki. Jika untuk katil bujang (menutupi keseluruhan) dan katil dewasa (menutupi bahagian atas tilam sahaja).
  5. Patchwork cadar atau selimut cotton ini senang dibersihkan dan boleh dibasuh menggunakan mesin basuh di rumah.
Harga : RM 25 Cara pembelian: Pembeli diminta membuat pembayaran ke dalam akaun bank saya. Bank : CIMB bank No akaun : 12022897153521 Nama : Nor Hafizah binti Mohd Nor Bank : Maybank No akaun : 162870003753 Nama : Nor Hafizah binti Mohd Nor [2] Barang akan dipos menggunakan perkhidmatan Pos Malaysia. Kos penghantaran untuk Sem. Malaysia: ~~ 1 - 5 helai : RM5.00 ~~ 5 - 10 helai : RM10 Kos penghantaran untuk Sabah/Sarawak boleh dirunding. [3] Penghantaran PERCUMA sekitar Shah Alam dan Sg Buloh. Senarai di bawah TIADA STOK

Followers

 

Online Shop Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada